Panini met aubergine en geitenkaas

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de aubergine in de lengte in 8 dunne plakken.
  • 2 Bestrooi ze met zout en laat ze 5 minuten liggen.
  • 3 Dep de plakken droog, bestrijk ze dun met Solo en rooster ze in een hete grillpan of tussen een contactgrill goudbruin.
  • 4 Snij het geitenkaasje in dunne plakjes.
  • 5 Snij de paninibroodjes open .
  • 6 Leg de aubergineplakken op de onderste helften en verdeel de plakjes geitenkaas, oregano en wat uiringen erover.
  • 7 Leg de bovenste broodhelften erop en rooster de panini in een contactgrill of in een grillpan goudbruin.

Panini met aubergine en geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Panini met tonijn en gemarineerde artisjokken
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panini met ananas
15 min -
Bekijk recept
Panini met mozzarella
20 min -
Bekijk recept
Panini met ricotta, citroen en aspergetips
20 min
Bekijk recept