1 was de champignons en snijd ze in schijfjes. was de tijm en hak fijn, op een beetje na. dep het vlees eventueel droog en snijd het in kleine stukjes. bak het vlees en de champignons portiegewijs na elkaar goudbruin in de hete boter. doe al hetvlees en de champignons in de pan. breng op smaak met zout, peper en tijm. voeg 150 ml water en 100 ml room toe. breng het aan de kook en neem de pan van het vuur. splits de eieren, kluts de eidooiers en 100 ml room. roer de eiroom door het vlees. verwarm de ragout onder constant roeren (zorg ervoor dat hij niet kookt) totdat de saus dikker wordt. breng hem op smaak met zout, peper, worcestersaus en citroensap. rooster de boterhammenlicht en leg ze naast elkaar op het bakblik. verdeel de ragout over de toastjes. klop het eiwit stijf met een snufje zout. verdeel het eiwit over de toasts. bestrooi ze met kaas en bestuif ze met paprikapoeder. gratineer de toastjes 10-12 min in een voorverwarmde oven. (hetelucht 175°c;) garneer met wat tijm