Zoek
broodpudding met appels en kersen
4
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gr brood
30 gr light kersenconfituur
3 geraspte appels
2 eieren
400 ml magere melk
1 zakje vanillepoeder
zoetstof
Bereiding
1
Brood weken in de melk. Eieren, zoetstof en vanillepoeder toevoegen.
2
Mengen en de appels en confituur toevoegen.
3
45 minuten bakken op 175 graden.
4
4p/p
broodpudding met appels en kersen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min
Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Broodpudding met appel
55 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade broodpudding
35 min
Bekijk recept
Broodpudding met abrikozen
15 min
Nagerecht
Bekijk recept