Tijgergarnalen met tomaat

1
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontdoe de tijgergarnalen van hun jasje.
  • 2 Spoel ze en dep ze droog met keukenpapier.
  • 3 Ontvel en ontpit de tomaten.
  • 4 Doe het tomatenvlees in blokjes.
  • 5 Snipper het sjalotje en stoof in kfl. solo.
  • 6 Voeg de tomaten en de wijn toe en laat onder gesloten deksel 5' garen.
  • 7 Bak intussen de tijgergarnalen in kfl. solo/olie.
  • 8 Kruid met pezo.
  • 9 Doe de Italiaanse kruiden bij de tomatensaus.1
  • 0 Voeg citroensap toe aan de peterselie en meng onder de saus.1
  • 1 Lepel de saus op voorverwarmd bordje.1
  • 2 Werk af met tijgergarnalen.1
  • 3 Serveer er versgebakken broodje bij.

Tijgergarnalen met tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept