Zoek
Tijgergarnalen met tomaat
1
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 tijgergarnalen
2 kfl. solo
1 kfl. olie
2 grote, rijpe trostomaten
1 sjalotje
50 ml. droge, witte wijn
1 kfl. Italiaanse kruiden
1 handjevol gesnipperde peterselie
1 kfl. citroen
Peper & Zout
1 broodje
Bereiding
1
Ontdoe de tijgergarnalen van hun jasje.
2
Spoel ze en dep ze droog met keukenpapier.
3
Ontvel en ontpit de tomaten.
4
Doe het tomatenvlees in blokjes.
5
Snipper het sjalotje en stoof in kfl. solo.
6
Voeg de tomaten en de wijn toe en laat onder gesloten deksel 5' garen.
7
Bak intussen de tijgergarnalen in kfl. solo/olie.
8
Kruid met pezo.
9
Doe de Italiaanse kruiden bij de tomatensaus.1
0
Voeg citroensap toe aan de peterselie en meng onder de saus.1
1
Lepel de saus op voorverwarmd bordje.1
2
Werk af met tijgergarnalen.1
3
Serveer er versgebakken broodje bij.
Tijgergarnalen met tomaat is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept