Bruschetta met tartaar van bospaddenstoelen

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de bospaddenstoelen goed schoon met behulp van een borsteltje. Als ze erg vuil zijn, kan je ze het best kort in ijskoud water spoelen en ze droogdeppen.
  • 2 Snijd alle bospaddenstoelen ongeveer op gelijke grootte. Snipper de sjalot heel fijn.
  • 3 Verhit de Solo Vloeibaar in een pan, laat de Solo in de pan glijden en bak de bospaddenstoelen hierin wanneer de Solo schuimig is. Voeg de sjalotten toe en bak ze even mee.
  • 4 Laat zoveel mogelijk vocht verdampen en voeg de peterselie toe. Kruid de bospaddenstoelen met peper en zout. Laat even afkoelen en hak de bospaddenstoelen fijn.
  • 5 Snijd het stokbrood in plakjes en rooster ze onder de grill of kleur ze in een pan met een weinig Solo Vloeibaar. Bestrijk elk toastje lichtjes met het knoflookteentje en verdeel vervolgens de tartaar van bospaddenstoelen over de toastjes.

Bruschetta met tartaar van bospaddenstoelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orloffgebraad op Italiaanse wijze en tagliatelle met bospaddenstoelen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept