1 Snijd de gerookte kipfilets in blokjes van 1 op 1 cm.
2 Schil de komkommer en snijd in dunne schijfjes.
3 Schil de selderstengels met behulp van een dunschiller en snijd de selder in blokjes van 0,5 op 0,5 cm.
4 Scheur de oesterzwammen in kleine stukjes.
5 Snijd de baconplakjes in 4 en bak ze krokant in een weinig olie. Laat ze uitlekken op keukenpapier en bak vervolgens de oesterzwammen goudbruin in dezelfde pan, kruid de oesterzwammen met een weinig peper.
6 Meng de mosterd, mosterdzaadjes, 2 eetlepels water en de zure room tot een homogene saus en kruid met peper en zout.
7 Meng de komkommerschijfjes met de selderblokjes, kruid met peper en zout en besprenkel met de olie en de azijn.
8 Snijd de muffins open en toast ze onder de grill met een nootje Solo.
9 Meng de gerookte kipblokjes, bacon en oesterzwammen onder de komkommer en selder en verdeel over de borden. Overgiet met de mosterdsaus en serveer met de muffins.
Salade van gerookte kip met bacon is een recept van Solo Open Kitchen