Bruschetta van speltbrood met notenhommos

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd dikke plakken van het brood, schik ze op een bakplaat, besprenkel ze met olijfolie en toast ze onder de grill.
  • 2 Wrijf het geroosterde brood lichtjes in met het knoflook.
  • 3 Mix de kikkererwten met het uitgeperste sap van 1 citroen, voeg de notenpasta en de notenolie toe, kruid met zeezout en mix alles tot een smeuïge hommos in de keukenrobot. Voeg, als de hommos te stug blijft, wat lauw water toe.
  • 4 Pel de avocado’s en verwijder de pitten, snijd ze in fijne plakjes en kruid ze met de chili-bite en zeezout. Besprenkel met citroensap en wat olijfolie en laat ze even marineren.
  • 5 Bestrijk het gegrilde brood met de notenhommos en schik er de plakjes avocado op, verdeel de tuinkers erover en dien op.

Bruschetta van speltbrood met notenhommos is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept