Zoek
Waldkornbol met geitenkaas, appel en walnoten
1
5 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Waldkornbol
zachte geitenkaas
rucola of gemengde sla
walnoten, gehakt
appel
vloeibare honing
Bereiding
1
Schil de appel en snijd in schijfjes. Warm deze even op in de microgolfoven, tot de appelschijfjes zacht zijn geworden.
2
Snijd de waldkornbol door midden en beleg met de salade, de geitenkaas en de warme appel. Bestrijk met honing en strooi er de gehakte walnoten over.
Waldkornbol met geitenkaas, appel en walnoten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min
Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waldkornbol met gegrilde groenten
45 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Boerenlunch met waldkornbol en sandwich gezond
0 min
Bekijk recept
Waldkornbol Met Gemarineerde Friese Geitenkaas
0-10 min -
Bekijk recept
Eier-mais salade met pesto
Bekijk recept