Ciabatta met mozarella, tomaat en basilicum

2
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de ciabattabroodjes in schijfjes en leg ze op een ovenplaat.
  • 2 Verwarm het brood in de oven volgens de tijd die op de verpakking staat.
  • 3 Maak een mengsel met olijfolie en geperste look en smeer dit over de schijfjes ciabatta.
  • 4 Leg er daarna de mozarella op en kruid deze met peper.
  • 5 Snijd de tomaat in grote stukken, verwijder de pitten en leg ze op de mozarella.
  • 6 Strooi hierover de basilicum.
  • 7 Zet de ovenplaat terug in de oven tot de mozarella genoeg gesmolten is.

Ciabatta met mozarella, tomaat en basilicum is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanellasalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept