Zoek
Ciabatta met mozarella, tomaat en basilicum
2
25 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 zakje mozzarella
1 ciabatta
enkele teentjes look
tomaten
basilicum
olijfolie
Bereiding
1
Snij de ciabattabroodjes in schijfjes en leg ze op een ovenplaat.
2
Verwarm het brood in de oven volgens de tijd die op de verpakking staat.
3
Maak een mengsel met olijfolie en geperste look en smeer dit over de schijfjes ciabatta.
4
Leg er daarna de mozarella op en kruid deze met peper.
5
Snijd de tomaat in grote stukken, verwijder de pitten en leg ze op de mozarella.
6
Strooi hierover de basilicum.
7
Zet de ovenplaat terug in de oven tot de mozarella genoeg gesmolten is.
Ciabatta met mozarella, tomaat en basilicum is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Meloensoep met basilicum
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min
Snack
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanellasalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept