Bruschetta met tomaat

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en ontpit de tomaten en znijd ze in blokjes. Snipper de ui fijn en pers 1 teentje knoflook.
  • 2 Meng de tomatenblokjes met de ui, de geperste knoflook, de olijfolie en de balsamicoazijn.
  • 3 Breng op smaak met zwarte peper en zeezout.
  • 4 Verwarm de ovengrill voor en snijd het stokbrood in schuine sneetjes.
  • 5 Snijd het resterende teentje knoflook in tweeën.
  • 6 Wrijf elk sneetje stokbrood in met de knoflook.
  • 7 Zet het brood even in de oven.
  • 8 Snijd de olijven eventueel in stukjes of schijfjes en verbrokkel de feta.
  • 9 Verdeel het tomaten-mengsel over de bruschetta en werk af met de olijven, feta en de blaadjes basilicum.

Bruschetta met tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept