Zoek
Toast champignon met carpaccio van
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 grote sneden brood
5 el olijfolie
1 teentje look
600 g gemengde paddenstoelen
3 el Solo Vloeibaar
2 el dragon
2 el dille
2 el koriander
8 Sint-Jakobsnoten
1 citroen
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 160° C.
2
Wrijf de sneden brood in met een eetlepel olijfolie en het teentje look. Plaats ze 5 minuten in de oven.
3
Borstel de paddenstoelen schoon, snij ze in stukken en bak ze in Solo. Breng op smaak met peper en zout.
4
Hak alle verse kruiden fijn en meng ze met de resterende olijfolie en peper en zout.
5
Snij de Sint-Jakobsnoten in fijne plakjes en besprenkel met enkele druppels olijfolie en het sap van de citroen.
6
Beleg de toasts met de plakjes Sint-Jackobsnoten, paddenstoelen en kruidencoulis. Kruid nog extra af met peper en zout.
Toast champignon met carpaccio van is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsje van kiwi met munt
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenpaté
1u30wachten min
Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min
Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept