1 Zeef de bloem in een kom en voeg de suiker, het ei, de Solo Light en het zout toe.
2 Verbrokkel de gist in de lauwe melk, laat hem oplossen en voeg het mengsel bij de rest.
3 Meng dit tot een homogeen geheel. Neem het deeg uit de kom en kneed het een minuut of 8 goed door tot één stevig geheel.
4 Laat het deeg 40-tal minuten rijzen in de kom. Dek ze af met een vochtige handdoek. Zorg voor een warme, tochtvrije omgeving of zet de kom afgedekt in een oven van max. 50° C°.Neem het deeg uit de kom en rol het uit tot een lange worst. Snijd er gelijke stukken van en keer die bolletjes binnenstebuiten. Bol ze op zodat je onderaan elk bolletje een mooie sluiting hebt. Rol elk bolletje daarna plat tot de vorm van een sandwich.
5 Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en laat de sandwiches 10 min. rijzen. Smeer ze in met de dorure (een mengsel van eigeel met een beetje water). Dat geeft ze straks hun typische glans.Bak je sandwiches gedurende 7 à 8 min. af in een oven van 230°C.