hamburgers met tomaat en ui

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de hamburgers met versgemalen peper en zout. Verhit de olie in een anti-aanbakpan of grillpan en bak de hamburgers ca. 3 minuten per kant. Snijd de broodjes open en beleg ze met ijsbergsla.
  • 2 Pel en snipper intussen de uien en knoflook voor de tomaten-uiensalsa. Fruit ui en knoflook in de hete olie en strooi er paprikapoeder over. Voeg de andere ingrediënten toe en meng alles tot een salsa.
  • 3 Serveer de hamburgers op de broodjes met sla en een eetlepel salsa erop. Serveer de overige salsa bij de rest van de sla.
  • 4 Variatie
  • 5 • Breid de salade uit met tomaat en komkommer.
  • 6 • Vervang de rode ui door sjalotjes.

hamburgers met tomaat en ui is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept