Chococroque met peer en kaneel

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij in fijne plakjes. Besprenkel met citroensap tegen het verkleuren. Rasp de chocolade in schilfers.
  • 2 Besmeer de toasts aan beide kanten met boter. Strooi de helft van de chocoladeschilfers over vier toasts. Verdeel daarop de plakjes peer. Bestrooi ze met kaneelpoeder. Strooi er weer een laagje chocoladeschilfers op. Dek de croques toe met de andere vier sneden.
  • 3 Bak de croques aan beide kanten goudbruin in een croque-monsieur-ijzer of koekenpan.
  • 4 Verveer warm.
  • 5 Tip: Varieer naar smaak met witte-, melk-, fondant- of praliné-chocolade.

Chococroque met peer en kaneel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept