Bladerdeeghapje met chorizo

6
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de salami klein, meng met de kaas en het geklutst ei, spreid uit over het uitgerolde deeg, rol terug op en leg een kwartier in de koelkast, verwarm de oven voor op 190 gr. snij de rol in vingerdikke schijfjes en leg op een bakplaat bekleed met bakpapier. Laat 15 à 20 minuten bakken.

Bladerdeeghapje met chorizo is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bladerdeeghapje met druif
Bekijk recept
Bladerdeeghapje met geitenkaas
15 min
Bekijk recept
Bladerdeeghapje met gehakt en spinazie
40 min
Bekijk recept
Tapas: Bladerdeeghapje Met Chorizo
20-30 min -
Bekijk recept