- Verwijder de broodkorsten van de sneden, waardoor je een dikke vierkante toast overhoudt."},{"@type":"HowToStep","text":"2. - Smelt een klont boter in een pan, op een zacht vuur. Smeer de sneden brood aan beide zijden in met de gesmolten boter. Schuif de sneetjes brood in de oven en toast ze krokant op 175°C."},{"@type":"HowToStep","text":"3. - Maak de champignons proper en snij ze in grove stukken. Versnipper ook een sjalot en plet een teentje look."},{"@type":"HowToStep","text":"4. - Neem een pan en smelt er een klontje boter in, op hoog vuur. Kleur de champignons aan, en voeg tussendoor nog een klontje boter toe. Zet het vuur lager en voeg dan de sjalot en de look toe."},{"@type":"HowToStep","text":"5. - Voeg de versnipperde peterselie toe. Druppel wat balsamico over de pan en voeg wat peper en zout toe. Schud alles door mekaar."},{"@type":"HowToStep","text":"6. - Leg op elk bord een warme toast en schep er een royale hoeveelheid champignons over."},{"@type":"HowToStep","text":"7. (Dagelijkse kost met Jeroen Meus, 38)"}],"recipeYield":"4 "}
1 - Verwijder de broodkorsten van de sneden, waardoor je een dikke vierkante toast overhoudt.
2 - Smelt een klont boter in een pan, op een zacht vuur. Smeer de sneden brood aan beide zijden in met de gesmolten boter. Schuif de sneetjes brood in de oven en toast ze krokant op 175°C.
3 - Maak de champignons proper en snij ze in grove stukken. Versnipper ook een sjalot en plet een teentje look.
4 - Neem een pan en smelt er een klontje boter in, op hoog vuur. Kleur de champignons aan, en voeg tussendoor nog een klontje boter toe. Zet het vuur lager en voeg dan de sjalot en de look toe.
5 - Voeg de versnipperde peterselie toe. Druppel wat balsamico over de pan en voeg wat peper en zout toe. Schud alles door mekaar.
6 - Leg op elk bord een warme toast en schep er een royale hoeveelheid champignons over.