Bruschetta met porcini

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de porcini anderhalf uur op voorhand in warm water (niet kokend!) en snij hem nadien in kleinere stukjes. Snij het stokbrood in schijven van ongeveer
  • 15 cm. Besprenkel ze met olijfolie en steek ze enkele minuutjes in de oven.
  • 2 Snipper de sjalot en de look en fruit ze even aan in de olijfolie met de thijm. Voeg nadien de stukjes porcini toe en roerbak alles tot de porcini glazig is en heerlijk geurt. Voeg er naar smaak peper en zout aan toe. Voor een frisse toets mag er een likje limoensap aan worden toegevoegd maar het is geen must!
  • 3 Haal de broodjes uit de oven en verdeel het porcini-mengsel erover. Makkelijk, snel en superlekker in de zomer!!
  • 4 www.authentictaste.be

Bruschetta met porcini is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met champignons en kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met walnoot & rucolapesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met paddenstoelen
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept