ciabatta met parmaham en vijgen

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de vijgen wassen, drogen en in stukjes snijden
  • 2 snij de broodjes open en besmeer ze met de margarine of boter
  • 3 beleg met de ham en doe er stukjes vijg op
  • 4 besprenkel met honing en doe er een beetje zwarte peper op
  • 5 en een beetje tijm
  • 6 smakelijk

ciabatta met parmaham en vijgen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept

Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanellasalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept