Wrap met geitenkaas

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de ui aan en voeg 1 geplet knoflookteentje, tijm en 1el oragano toe.
  • 2 Snij de courgette en de paprika fijn en laat meestoven tot alles beetgaar is.
  • 3 Blus met ca. 2 el Balsamico azijn, breng op smaak met peper en zout en laat afkoelen.
  • 4 Maak de tapenade: mix de zongedroogde tomaten, het teentje knoflook, 1 el oregano, pijnboompitten, Parmezaansekaas en 6 el olijfolie tot een gladde pasta.
  • 5 Bestrijk de wraps met de tapenade
  • 6 Voeg in de lengte enkele eetlepels van het paprika-courgette mengsel toe.
  • 7 Verdeel vervolgens enkele blokjes geitenkaas over het paprika-courgette mengsel
  • 8 En tenslotte nog enkele blaadjes rucola erboven op
  • 9 Rol op in aluminiumfolie en laat enkele uurtjes opstijven in de koelkast

Wrap met geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept