Broodje vitello tonnato

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak voor de tonijnspread de goed uitgelekte tonijn fijn met een vork. Meng er de mayonaise, ketchup, crème fraiche, kappertjes, augurk en de gehakte peterselie door. Breng op smaak met peper en zout. Fruit de uien een paar minuten op laag vuur in de olie. Beleg de opengesneden broodjes met wat rucola, leg daarop de fricandeau, daarop de tonijnmayonaise, en daarop de uienringen en de tomaat.
  • 2 .
  • 3 Dit heerlijke broodje, dat je als lunchgerecht kunt maken, maar dat met een aanvulling van bijvoorbeeld een salade ook perfect geschikt is als avondmaaltijd of serveer het eventueel met een soepje vooraf. Dit Italiaans broodje betekent : Een broodje met fricandeau en tonijnspread.
  • 4 Verleden week vrijdag gemaakt met een tomatensoepje vooraf.
  • 5 Heerlijk.

Broodje vitello tonnato is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Vitello Tonnato al modo di Giovanni e Marco
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept