Zoek
Toast met radijs en kappertjes.
5 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 sneetjes casinobrood
100 g verse roomkaas
4 sprietjes bieslook
4 radijsjes
2 eetlepels kappertjes
dilletakjes of peterselie
Bereiding
1
Steek met een vormpje broodrondjes uit de
2
boterhammen.Doe de verse roomkaas in een
3
schaal en roer het fijngesneden bielook erdoor.
4
Was de radijsjes , snijd ze in halve plakjes en
5
houd de ene helft appart, snijd de andere helft nog een keer door midden.
6
Besmeer de broodrondjes met de verse
7
roomkaas en bieslook en zet de radijsschijfjes
8
daar bovenop.
9
Garneer het geheel met kappertjes en 1
0
peterselie.
Toast met radijs en kappertjes. is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept
Boerenpaté
1u30wachten min
Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min
Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept