Toast met radijs en kappertjes.

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek met een vormpje broodrondjes uit de
  • 2 boterhammen.Doe de verse roomkaas in een
  • 3 schaal en roer het fijngesneden bielook erdoor.
  • 4 Was de radijsjes , snijd ze in halve plakjes en
  • 5 houd de ene helft appart, snijd de andere helft nog een keer door midden.
  • 6 Besmeer de broodrondjes met de verse
  • 7 roomkaas en bieslook en zet de radijsschijfjes
  • 8 daar bovenop.
  • 9 Garneer het geheel met kappertjes en 1
  • 0 peterselie.

Toast met radijs en kappertjes. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept