Zoek
Oud broodcake
6
50 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gram oud brood zonder korsten
4 dl melk/soja kookmelk
2 eetlepels vanillepoeder
100 gram rozijnen
10 eieren
1 eetlepel kaneel
400 gram suiker
Bereiding
1
Verwarm de melk en de suiker, tot de suiker opgelost is (melk is lauw)
2
Knip/scheur brood in stukken
3
Overgiet het brood met de melk. Voor een fijne textuur mix het geheel fijn, voor een groffere textuur plet verder met vork.
4
Voeg de eieren, vanillepoeder en kaneel toe. en mix/plet verder fijn.
5
Voeg de rozijnen toe en meng goed door elkaar.
6
Verwarm de oven voor op 200°C,
7
stort het deeg in een ingevette broodvorm en laat een 45 minuten bakken.
Oud broodcake is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Broodcake Al La Mia
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Luchtig Broodcake
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Rood fruit-broodcake
Bekijk recept
Rood fruit-broodcake
0 min
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse broodsalade met sardines
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Torta di noci
30 min
Nagerecht
Bekijk recept