Oud broodcake

6
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de melk en de suiker, tot de suiker opgelost is (melk is lauw)
  • 2 Knip/scheur brood in stukken
  • 3 Overgiet het brood met de melk. Voor een fijne textuur mix het geheel fijn, voor een groffere textuur plet verder met vork.
  • 4 Voeg de eieren, vanillepoeder en kaneel toe. en mix/plet verder fijn.
  • 5 Voeg de rozijnen toe en meng goed door elkaar.
  • 6 Verwarm de oven voor op 200°C,
  • 7 stort het deeg in een ingevette broodvorm en laat een 45 minuten bakken.

Oud broodcake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Broodcake Al La Mia
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Luchtig Broodcake
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Rood fruit-broodcake
Bekijk recept
Rood fruit-broodcake
0 min
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse broodsalade met sardines
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Torta di noci
30 min Nagerecht
Bekijk recept