Sneedje Italia

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los het maizetmeel op in de melk, roer in een kookpan, room, melk, stukjes ansjovis, olie, paprikapoeder dooreen, breng dit mengsel al roerend aan de kook, laat één minuut pruttelen, zet het vuur uit en doe de kappertjes in de pan, zet het deksel erop.
  • 2 Snij het stokbrood in schijven van 2,5 cm dik, leg ze naast mekaar in een ovenschaal.
  • 3 Snij de mozzarella in plakjes en leg ze dakpangewijs op het brood, zet het geheel onder de hete grill tot de kaas begint te smelten, neem de schaal uit de oven en overgiet onmiddelijk met de hete pikante saus, garneer met wat gesnipperde peterselie.
  • 4 .Een groen slaatje past hier bij.
  • 5 Smakelijk!

Sneedje Italia is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met gegrilde groenten
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met paddenstoelen
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chocolade croq
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Sneetje Katenschinken
10-20 min -
Bekijk recept
qroc
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Garnalen Met Knoflook
10-20 min -
Bekijk recept