- Snij de ciabatta in schuine plakken van 1,5 cm dik."},{"@type":"HowToStep","text":"3. - Snipper het basilicum, bieslook en knoflook heel fijn. Meng met de tijm, boter en olijfolie."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
Voorbereiding "},{"@type":"HowToStep","text":"5. ()"},{"@type":"HowToStep","text":"6. (10 min.)Verdeel de sneetjes ciabatta over een bakplaat en verdeel er het kruidenmengsel over. Zorg dat het volledige snijvlak van de sneetjes bedekt is. Bestrooi met de geraspte kaas en kruid met peper en zout. Werk af met wat paprikapoeder."},{"@type":"HowToStep","text":"7. Schuif 5 min. onder de grill tot de kaas gesmolten is en de broodjes goudkleurig zijn (let er op dat de broodjes niet aanbranden)."}],"recipeYield":"4 "}
2 - Snij de ciabatta in schuine plakken van 1,5 cm dik.
3 - Snipper het basilicum, bieslook en knoflook heel fijn. Meng met de tijm, boter en olijfolie.
4Voorbereiding
5 ()
6 (10 min.)Verdeel de sneetjes ciabatta over een bakplaat en verdeel er het kruidenmengsel over. Zorg dat het volledige snijvlak van de sneetjes bedekt is. Bestrooi met de geraspte kaas en kruid met peper en zout. Werk af met wat paprikapoeder.
7 Schuif 5 min. onder de grill tot de kaas gesmolten is en de broodjes goudkleurig zijn (let er op dat de broodjes niet aanbranden).