Zoek
bruschettas met kaastapenade
4
20 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 sneden (oud) witbrood
2 eetlepels olijfolie
1 teen knoflook
snufje gedroogde tijm
50 gram oude kaas
25 gram gepelde pistachenootjes
65 ml slagroom
snufje peper
snufje zout
Bereiding
1
het brood
2
*verwarm de oven voor op 180 graden.
3
*steek uit iedere snee brood 4 kleine rondjes.
4
*meng in een schaaltje de; olijfolie en de tijm.
5
*pers de knoflook uit en voeg deze aan de olie met tijm toe.
6
*spenkel wat van de olie over de bruschetta's
7
*leg de bruschetta's op een rooster en schuif deze voor 10 min. in de oven
8
kaastapenade
9
*rasp ondertussen de kaas.1
0
*stamp de pistachenootjes fijn in de vijzel.1
1
*klop de slagroom stijf.1
2
*spatel de kaas en de nootjes door de slagroom.1
3
* voeg naar smaak peper en zout toe.1
4
*haal de bruschetta's uit de oven en laat deze 30 min. afkoelen.1
5
*zet de tapenade zolang in de koelkast1
6
*smeer wat tapenade op een bruschetta en voilà:1
7
zelfgemaakte bruschetta's met knoflook en kaastapenade!!!1
8
enjoy.
bruschettas met kaastapenade is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Bruschetta’s met rosbief en aspergetips
15 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
3 soorten bruschettas
30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta variaties
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschettas met fruitige geitenkaas
20 min
Bekijk recept