Bruschetta

4
60 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C (stand 6). Strooi zout en peper over de stukjes tomaat en komkommer.
  • 2 Meng in een beslagkom het eigeel met de lauwe melk, de olie, de gehakte basilicum en zout en peper. Voeg de Maïzena® Plus toe en roer stevig totdat er een homogeen deeg ontstaat. Klop de eiwitten stijf en schep dit voorzichtig door het deeg.
  • 3 Giet het deeg in een ingevet cakeblik en zet het in het midden van de oven. Bak het brood gedurende 40 minuten.
  • 4 Haal het brood uit de vorm en laat afkoelen. Snijd er vervolgens 1 cm dikke sneeën van. Rooster de sneeën en wrijf ze in met de knoflook. Leg stukjes tomaat en komkommer op elke snee, besprenkel met een beetje olijfolie en bestrooi met enkele blaadjes basilicum.

Bruschetta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept