Zoek
Volkoren snee rosbief 'tonnato'
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 blikje tonijn op waterbasis
3 el mayonaise of yofresh
3 el droge witte wijn
1 ansjovisfilet uit blikje
4 dikke plakken handgesneden volkoren vloerbrood
150 gr rosbief
1/2 zak rucola à 75 gram
3 el geschaafde parmezaanes kaas
2 tl kappertjes
Bereiding
1
Dat wordt lekker lunchen met deze heerlijke sandwich met rosbief en tonijn!
2
Pureer in de keukenmachine de tonijn met de mayonaise, de wijn en de ansjovisfilet
3
.Breng de tonijnsaus op smaak met zout en peper.
4
Beleg het vloerbrood met de rosbief.
5
Lepel er royaal tonijnsaus over en maak de boterhammen af met de rucola, de kaas en de kappertjes.
6
Tip: Tonijnsaus kun je 1-2 dagen eerder maken en gekoeld bewaren. De saus is ook lekker op een boterham met gegrilde groenten of varkensfricandeau.
7
Ook lekker als gemakkelijk en snel hoofdgerecht met een soepje vooraf en een toetje na.
8
BRON: Vri4endin .nl
Volkoren snee rosbief 'tonnato' is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ratatouille uit de oven
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept