Lekker Broodje " Zaterdag"

1
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
  • 1Maak een dag van tevoren de marinade van de ketjap, olie, knoflook, sambal en voeg hier de reepjes vlees aan toe. Zet het geheel afdekt in de koelkast.
  • 2 Verwarm de volgende dag de oven voor op ongeveer 200°C. Zet het vlees in een ovenvaste schaal gedurende 10 minuten in de oven, samen met de champignons, paprika en gesnipperde ui.
  • 3 Leg het broodje doorgesneden op een bord. Verdeel dan het vleesmengsel uit de oven op het broodje. Leg er een hoeveelheid sla, tomaat en komkommer naast met een lichte dressing naar keuze.
  • 4 En dat is alles. Lekker op een drukke zaterdag. Maar smaakt natuurlijk ook prima op andere en niet drukke dagen of... als je niet zo'n zin hebt om lang in de keuken te vertoeven !!!!
  • 5 Bron Karin Klein aangepast

Lekker Broodje " Zaterdag" is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken noedels met pikante gehaktballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Lekker potje piccalilly 3 potten à 300 ml
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lekker vruchtenpannetje
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zoet-zuur Iers rundvlees
2 uur-
Bekijk recept