1 Een verrukkelijk toastje om gasten te verwelkomen. Veel werk is het niet, maar het smaakt fantastisch en de smaakbalans is uitstekend. Bovendien is het snel en makkelijk te maken .
2 Leg de sneetjes baguette op een bakplaat met bakpapier .
3 In een kom ui, knoflook, olijven, 2 eetlepels olijfolie, oregano, basilicum en peterselie met elkaar mengen.
4 Voorzichtig de tomaat erdoor scheppen. De sneetjes met de tomaatmix beleggen en feta en Parmezaanse kaas erover strooien.
5 Resterende olijfolie erover sprenkelen.
6 Zet ze 5 minuten onder de grill tot de kaas gesmolten is en het brood licht geroosterd.
0 In een kleine mengkom tomaat, ui, knoflook, basilicum, oregano, zout en peper grondig mengen. Afdekken en in de koelkast zetten.1
1 De oven voorverwarmen op 190°C1
2 Een stokbrood schuin in 12 plakken snijden. Het brood over een bakplaat verdelen en 5 minuten in de oven goudbruin roosteren. De ovenstand verlagen naar 125°C1
3 Het tomatenmengsel gelijkmatig over het brood verdelen en deze vervolgens beleggen met plakjes mozzarella. De bakplaat in de oven schuiven en bakken tot de kaas smelt en zich over de tomaat verspreid heeft (ong. 2 minuten). Direct serveren.1
4 Bron All recipes
Twee keer een heerlijke bruschetta . ( met feta is een recept van Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta