Zoek
Paas-Lente pistoletje met asperges en Parmaham
6
10 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 voorgebakken pistolets wit of bruin
600 gr geschilde en gekookte witte asperges
8 plakken Parmaham
80 gr vleestomaten
240 gr geraspte kaas
( kruiden) boter
Bereiding
1
Een heerlijk voorjaars lunch of brunch gerecht
2
Snijd de pistolets horizontaal open en bestrijk de binnenzijde met (kruiden)boter.
3
Leg hierop de plakjes vleestomaat, asperges en plakken parmaham.
4
Bestrooi dit met de geraspte kaas.
5
Bak de pistolets in een voorverwarmde oven met bij een temperatuur van 190 graden gedurende 6 minuten.
6
Bron Nederlands aspergecentrum
Paas-Lente pistoletje met asperges en Parmaham is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Paas-cremepuddinkjes
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Paas-Tiramisu
10-20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Paas Kreeft
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Paas Advocaat
10-20 min -
Nagerecht
Bekijk recept