Paas-Lente pistoletje met asperges en Parmaham

6
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Een heerlijk voorjaars lunch of brunch gerecht
  • 2 Snijd de pistolets horizontaal open en bestrijk de binnenzijde met (kruiden)boter.
  • 3 Leg hierop de plakjes vleestomaat, asperges en plakken parmaham.
  • 4 Bestrooi dit met de geraspte kaas.
  • 5 Bak de pistolets in een voorverwarmde oven met bij een temperatuur van 190 graden gedurende 6 minuten.
  • 6 Bron Nederlands aspergecentrum

Paas-Lente pistoletje met asperges en Parmaham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Paas-cremepuddinkjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paas-Tiramisu
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Paas Kreeft
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paas Advocaat
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept