Turks broodje met knoflook-tomatenspread

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de tomaat in kleine blokjes.
  • 2 Pel en pers de knoflook en meng met de ketchup en de tomatenblokjes. Roer er de Becel pro-activ en peper naar smaak door.
  • 3 Spoel de paprika af onder stromend water, laat uitlekken en snijd in dunne repen.
  • 4 Was en snijd de komkommer in plakjes.
  • 5 Snijd het brood in punten en snijd deze open. Bestrijk het brood met de knoflook-tomatenspread.
  • 6 Verdeel er de rosbief, de repen paprika, de komkommer en peper naar smaak over.
  • 7 Garneer met de munt en sluit de broodpunten. Serveer direct.

Turks broodje met knoflook-tomatenspread is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tapas Van Tomatenbrood Met Heerlijk Serranoham
10-20 min -
Bekijk recept

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane tosti
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept