Zoek
Turks broodje met knoflook-tomatenspread
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 teentje knoflook
1 eetlepel tomatenketchup
100 gram tomaten
2 eetlepel Becel pro-activ
1 geroosterde paprika uit pot
1 kwart komkommer
0,5 klein Turks brood
8 plakken rosbief
2 eetlepel fijngesneden muntblaadjes
Bereiding
1
Snijd de tomaat in kleine blokjes.
2
Pel en pers de knoflook en meng met de ketchup en de tomatenblokjes. Roer er de Becel pro-activ en peper naar smaak door.
3
Spoel de paprika af onder stromend water, laat uitlekken en snijd in dunne repen.
4
Was en snijd de komkommer in plakjes.
5
Snijd het brood in punten en snijd deze open. Bestrijk het brood met de knoflook-tomatenspread.
6
Verdeel er de rosbief, de repen paprika, de komkommer en peper naar smaak over.
7
Garneer met de munt en sluit de broodpunten. Serveer direct.
Turks broodje met knoflook-tomatenspread is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tapas Van Tomatenbrood Met Heerlijk Serranoham
10-20 min -
Bekijk recept
Hummus garni
5 min
Snack
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane tosti
- 10 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept