Bruschetta met geroosterde tomaat en avocado

2
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Extra: handmixer
  • 2 Warm de oven voor op 160°C.
  • 3 Vet een kleine ovenschaal lichtjes in met de olijfolie. Verwijder de steeltjes en kroontjes van de tomaten. Leg de tomaten in de ovenschaal en laat ze 25 minuten roosteren in de voorverwarmde oven. Je kan ze warm of koud gebruiken.
  • 4 Pel de ui en hak hem fijn. Hak de koriander grof. Halveer en schil de avocado en verwijder de pit. Besprenkel het vruchtvlees met 1 theel. citroensap.
  • 5 Mix de Becel pro.activ, de avocado en de helft van de koriander met de handmixer. Roer de ui eronder. Breng op smaak met zwarte peper en gemalen chilipeper. Voeg er nog 1-2 theel. citroensap aan toe.
  • 6 Toast de sneetjes stokbrood. Schik ze op 2 borden. Smeer het avocadomengsel erover uit en leg de geroosterde kerstomaten erop. Strooi de resterende koriander erover en geef nog een draai aan de zwarte pepermolen. Onmiddellijk opdienen

Bruschetta met geroosterde tomaat en avocado is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept