Zoek
Ciabatta met parmaham en vijgen
4
15 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 kleine ciabattabroodjes
Bertolli voor op Brood
100 g parmaham
honing
versgemalen zwarte peper
verse tijm
Bereiding
1
Was de vijgen, dep ze droog en snijd ze in stukjes.
2
Snijd de broodjes open en besmeer ze met margarine. Beleg ze met sneetjes parmaham en stukjes vijg.
3
Besprenkel met een beetje honing, bestrooi met peper en garneer met tijmblaadjes.
Ciabatta met parmaham en vijgen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanellasalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept