Zoek
Focaccia met venkel en zalm
4
15 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 venkel
1 foccaciabrood
100 g gerookte zalm
citroensap
olijfolie extra vierge
Bertolli voor op brood
zout, peper
Bereiding
1
Maak de venkel schoon en snijd hem in flinterdunne reepjes. Breng op smaak met citroensap, olijfolie, zout en peper.
2
Halveer het brood overlangs en besmeer de beide helften met margarine. Verdeel de venkelsalade over de onderste helft en leg de sneetjes zalm erop.
3
Plaats de bovenkant terug op het brood en snijd het in vieren.
Focaccia met venkel en zalm is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade Shirazi
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde speklappen met bonenschotel
35 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept