Focaccia met venkel en zalm

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de venkel schoon en snijd hem in flinterdunne reepjes. Breng op smaak met citroensap, olijfolie, zout en peper.
  • 2 Halveer het brood overlangs en besmeer de beide helften met margarine. Verdeel de venkelsalade over de onderste helft en leg de sneetjes zalm erop.
  • 3 Plaats de bovenkant terug op het brood en snijd het in vieren.

Focaccia met venkel en zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade Shirazi
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde speklappen met bonenschotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept