Bolletjes gezond met kaas-pijnboompitjessalade

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitjes al roerend in een droge pan lichtbruin.
  • 2 Bereid de saladmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de helft van de dressing met de crème fraîche. Houd de rest van de sladressing apart.
  • 3 Schil de komkommer. Hak voor de spread de helft van de komkommer, de paprika, de tomaten en alle kaas in heel kleine blokjes. Snijd de rest van de groenten in grotere stukjes voor de salade.
  • 4 Meng voor de spread de gehakte groenten met de kaas, de pijnboompitjes en het roommengsel. Meng voor de salade de grotere stukjes groenten met de rest van de sladressing.
  • 5 Snijd de rozijnenbolletjes open, besmeer ze met Planta met boter en beleg ze met de kaas-pijnboompitjesspread. Snijd de bolletjes elk in 4, steek in elk kwartje een cocktailprikker en leg ze op 4 borden. Serveer de salade erbij.

Bolletjes gezond met kaas-pijnboompitjessalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept