Broodlaagjes met sla en boterhamworst

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en snijd de komkommer in dunne plakjes en scheur de sla eventueel in kleine stukjes. Hak de lente-uitjes fijn.
  • 2 Meng 4 eetlepels ketchup met de kerrie, Planta en de lente-uitjes.
  • 3 Besmeer de boterhammen met de lente-ui-ketchupboter.
  • 4 Beleg 4 boterhammen met de helft van de sla, plakjes komkommer en een plakje boterhamworst. Leg er 4 boterhammen met de besmeerde kant naar boven op. Beleg deze met de rest van de sla, plakjes komkommer en een plakje boterhamworst. Leg de andere 4 boterhammen er met de besmeerde kant naar beneden op.
  • 5 Prik in elke hoek een prikker, en snijd de boterhammen schuin in vier punten. Verdeel ze over 4 borden en schep de rest van de ketchup erbij.

Broodlaagjes met sla en boterhamworst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesbordje met boerenbruin
5 min Voorgerecht
Bekijk recept
Frittata met paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout Met Ham En Boterhamworst
0-10 min -
Bekijk recept
Oudjaarrecept Aardappelsalade Met Ardenner Boterhamworst En Appel
20-30 min -
Bekijk recept

Dubbeldekker met kaas en chips
5 min
Bekijk recept