Picknickbrood

8
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de uien en snijd ze in ringen. Verhit de Planta in een pan en bak de uiringen even aan. Laat ze afkoelen.
  • 2 Snijd de aubergine en courgette in lange plakken. Verhit de grillpan en rooster de plakken. Bestrooi ze met zout en peper en laat ze afkoelen.
  • 3 Snijd de tomaten in plakken. Snijd de kap van het brood en hol het brood uit.
  • 4 Bestrijk de binnenkant met kruidenkaas.
  • 5 Vul het brood met verschillende lagen groenten en blaadjes basilicum. Druk het goed aan en zet de kap er weer op. Bind een mooie strik om het brood en neem het zo mee naar de picknick. Snijd het brood ter plekke in mooie punten.

Picknickbrood is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevuld picknickbrood
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Picknickbrood met tonijnsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld Picknickbrood
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterraan Gevuld Picknickbrood
20-30 min -
Bekijk recept

Gevuld picknickbrood
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Picknickbrood met tonijnsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld Picknickbrood
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterraan Gevuld Picknickbrood
20-30 min -
Bekijk recept