Zoek
Bruschetta met tomaten en basilicum
6
10 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 ciabatta of stokbrood, in sneden van 2 cm
2 teentjes knoflook, geroosterd en gepureerd
440 g Roma tomaten, in blokjes gesneden
1 kleine rode ui, fijngehakt
1 el basilicum, fijngehakt
2 el olijfolie
1 el basilicum-azijn
Zout en zwarte peper, versgemalen
Bereiding
1
Gril de plakken brood 2-3 minuten aan iedere kant.
2
Bestrijk ze met een beetje olijfolie en besmeer vervolgens elke plak met een dun laagje geroosterde knoflookpuree.
3
Meng dan de tomaten in een kom met de ui, basilicum, azijn en olijfolie en breng het op smaak met zout en peper.
4
Dien het geroosterd brood op met een laag van het tomatenmengsel erbovenop.
Bruschetta met tomaten en basilicum is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Meloensoep met basilicum
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min
Snack
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept