1 Plaats de pecannoten op een bakplaat (enkele laag). Bak de pecannoten in de oven op 180°C gedurende 10 tot 12 minuten of totdat ze licht geroosterd zijn.
2 Smelt de boter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de halve uienringen en het suiker al roerend toe. Tijdens het koken voortdurend roeren, 20 tot 25 minuten of totdat de uien karamel gekleurd zijn.
3 Voeg fijngehakte knoflook toe en bak nog 2 minuten. Haal de pan van het vuur en laat deze gedurende 30 minuten staan.
4 Voeg de gekarameliseerde uien, Bettine naturel geitenkaas, zout en peper in een blender of keukenmachine. Meng de ingrediënten 30 tot 45 seconden of totdat het mengsel goed glad gemengd is. Verdeel mengsel gelijkmatig op snijvlakken van het stokbrood.
5 Leg ze op een bakplaat. Bak het stokbrood op 190°C gedurende 15 minuten of totdat de randen van het brood lichtbruin zijn. Snijd het stokbrood in mooie stukken. Besprenkel het brood gelijkmatig met honing en bestrooi het oppervlakte met geroosterde pecannoten.