Croque met gerookte zalm en dille

2
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem twee sneden brood en beleg ze met de plakjes zalm. Snijd plakjes van de geitenkaasbûche en verdeel ze over de zalm.
  • 2 Was de waterkers en dep hem voorzichtig droog. Verdeel hem over de geitenkaas. Was de radijsjes, snijd ze in dunne plakjes en strooi ze over de waterkers. Werk af met en paar plukjes verse dille.
  • 3 Sluit de croques en druk ze licht aan. Borstel de buitenzijde van de croques in met wat Solo Vloeibaar.
  • 4 Verhit een grillpan en rooster de sandwiches goudgeel aan beide zijden, tot de geitenkaas lichtjes gesmolten is.

Croque met gerookte zalm en dille is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Croque met 3 gruyères
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Croque monsieur
28 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept