wrap van hazelnootomelet met gerookte kalkoen

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - snipper de sjalot fijn
  • 2
    - hak de hazelnoten grof (steek in een plastic zak en rol erover met een deegrol)
  • 3
    - klop telkens 2 eieren los in aparte kommetjes en kruid met peper en zout
  • 4 smelt 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de helft van de fijngesnipperde sjalot glazig. Voeg de helft van de grofgehakte hazelnoten en van de kalkoenreepjes toe
  • 5 Giet er 2 losgeklopte eieren over en laat op een zacht vuur bakken tot de eieren gestold zijn. Haal uit de pan en laat afkoelen. Herhaal stap 2 en 3 voor de andere omelet
  • 6 Meng ondertussen de veldsla met de yoghourtvinaigrette
  • 7 Leg de afgekoelde omeletten op de wraps en schik er wat veldslag op. Rol de wraps daarna op.

wrap van hazelnootomelet met gerookte kalkoen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept