- snipper de sjalot fijn"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- hak de hazelnoten grof (steek in een plastic zak en rol erover met een deegrol)"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- klop telkens 2 eieren los in aparte kommetjes en kruid met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"4. smelt 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de helft van de fijngesnipperde sjalot glazig. Voeg de helft van de grofgehakte hazelnoten en van de kalkoenreepjes toe"},{"@type":"HowToStep","text":"5. Giet er 2 losgeklopte eieren over en laat op een zacht vuur bakken tot de eieren gestold zijn. Haal uit de pan en laat afkoelen. Herhaal stap 2 en 3 voor de andere omelet"},{"@type":"HowToStep","text":"6. Meng ondertussen de veldsla met de yoghourtvinaigrette"},{"@type":"HowToStep","text":"7. Leg de afgekoelde omeletten op de wraps en schik er wat veldslag op. Rol de wraps daarna op."}],"recipeYield":"2 "}