Bruschetta met pesto Genovese en tomaat

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontvel en ontpit de tomaten. Snij het vruchtvlees in blokjes en bestrooi met zout.
  • 2 Meng de tomatenblokjes met de eetlepel olijfolie en 2 gepelde en gehalveerde teentjes knoflook. Laat een half uurtje marineren. Neem de knoflook weg.
  • 3 Rooster de sneetjes ciabatta, wrijf ze in met het overgebleven teentje knoflook, bestrijk lichtjes met wat pesto en beleg met de gemarineerde tomaat. Garneer met wat fijngesneden basilicumblad.

Bruschetta met pesto Genovese en tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept