1 Was de courgette, snijd hem in plakjes van een halve centimeter dik en doe ze in een kom. Ris de tijmblaadjes van de takjes, hak ze fijn en voeg ze toe aan de courgetteplakjes. Voeg een eetlepel Solo vloeibaar toe en kruid met peper en zout. Meng alles goed door elkaar. Gril de courgetteplakjes twee minuten aan elke kant op de barbecue en houd ze apart.
2 Laat de mozzarella uitlekken en trek hem met de hand in reepjes. Snijd de zongedroogde tomaten in blokjes en doe ze samen met de mozzarella en de gegrilde courgette in een kom. Kruid met peper en zout en meng alles door elkaar.
3 Verdeel de ciabatta in 4 stukken en snijd ze doormidden. Beleg elk stuk brood rijkelijk met de groente-kaasmengeling. Leg de broodjes op de barbecue en laat ze rustig grillen tot de mozzarella begint te smelten.
Ciabatta met tomaatjes, courgette en mozzarella is een recept van Solo Open Kitchen