Stilton-boterham

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Gril de boterhammen langs beide kanten in de oven.
  • 2 Verkruimel de Stilton-kaas in een kom en meng er de veenbessen onder. Hak de pecannoten en rooster ze in een droge pan op het vuur. Meng nadien met de Stilton.
  • 3 Besmeer het gegrilde tarwebrood met de Becel Gold en beleg rijkelijk met de Stilton-mengeling. Werk af met balsamicosiroop. Snij enkele ontpitte druiven in twee en voeg ze toe.
  • 4 Serveer met een salade van veldsla en stukjes peer.
  • 5 Dit recept is een creatie van chef-kok Jeroen De Pauw.

Stilton-boterham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Meergranen boterham met rookvlees & kappertjes
10 min Snack
Bekijk recept

Champignons met zoete-aardappelkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stilton met port en gekaramelliseerde peer
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kaaspie met gekaramelliseerde ui
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yotam Ottolenghi's blauwekaastaartjes met ingemaakte rode biet en honing
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept