Zoek
Multigranenbagnat met kalkoen
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Enkele blaadjes ijsbergsla
Enkele plakjes komkommer
1 potje volle yoghurt natuur (125g)
½ tl zout
versgemalen peper
60 g Becel Gold
1 kl currypoeder
1 el 1 verse koriander of korianderpoeder
4 witte of meergranenbagnats
200 g koud kalkoenvlees
versgemalen peper
Bereiding
1
Was de blaadjes ijsbergsla en de komkommer. Snij de komkommer in plakjes.
2
Breng de yoghurt op smaak met het zout en de versgemalen peper.
3
Meng in een kommetje de Becel Gold met het currypoeder en de verse koriander of korianderpoeder.
4
Snij de bagnats in twee en besmeer met de Becel.
5
Snij het kalkoenvlees in reepjes en beleg er de bagnats mee. Leg er ook wat ijsbergsla en komkommer op. Werk af met de yoghurtsaus.
Multigranenbagnat met kalkoen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept