Tussenstop in Barcelona

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de sjalotten aanbakken in Becel bakken en braden en laat de champignons goudbruin kleuren. Laat afkoelen en mix 2/3 van de champignons met de citroenzeste en de Becel Original. Zet koel weg.
  • 2 Grill de gamba's.
  • 3 Rooster het brood lichtjes en besmeer met de bereiding. Bedek met de rest van de fijngesneden champignons en de gamba's. Bestrooi met de Espelette-peper. Werk af met de granaatappelpitjes en de passievruchtpitjes.

Tussenstop in Barcelona is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pintxos 4 Hapjes uit Barcelona
30 min
Bekijk recept
Eieren Uit Barcelona
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Hazelnoten Cake
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Hazelnoten Cake
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept