Boterham met radijs en kwark

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de Becel Gold met de mierikswortel en besmeer het brood met de bereiding.
  • 2 Snijd 10 van de radijzen in kleine blokjes, snipper de bieslook fijn en meng met de kwark. Kruid lichtjes met peper en zout. Verdeel over de boterhammen.
  • 3 Werk af met de in plakjes gesneden overblijvende radijzen, de fijngesneden sla en de takjes bieslook.

Boterham met radijs en kwark is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Meergranen boterham met rookvlees & kappertjes
10 min Snack
Bekijk recept