Brood met groenten

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de bloemkool- en broccoliroosjes op een zacht vuurtje aan in Becel bakken en braden. Voeg na 5 minuten 10 cl water toe. Laat 10 minuten verder stoven en laat afkoelen.
  • 2 Doe de bloemkool- en broccoliroosjes, de mosterd, de azijn, de ui, de sojamelk, de amandelen, de Becel Gold en peper en zout naar smaak in een kom. Meng alles.
  • 3 Besmeer het brood met de bereiding en werk af met de fijngehakte kruiden.

Brood met groenten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met knoflook en ansjovis
30 min Bijgerecht
Bekijk recept