Frambozentaart

5
55 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de Curaçao met Ricotta . 200 Gr poedersuiker en het ei in een slakom . Rol het deeg uit en bedek er de bodem mee prik met een vork door leg bakpapier met steunvulling .
  • 2 Bak 25 minuten in een warme oven bij 180 Gr haal bakpapier weg en giet de Ricotta vulling en laat nog eens 10 minuten bakken . Schik de frambozen op de taart en bestrooi met 2 eetlepels poedersuiker.

Frambozentaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse aardbei-frambozentaart
55 min-
Bekijk recept
Chocolade-frambozentaart
2 uur-
Bekijk recept
Frambozentaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu-frambozentaart
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Frisse aardbei-frambozentaart
55 min-
Bekijk recept
Chocolade-frambozentaart
2 uur-
Bekijk recept
Frambozentaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu-frambozentaart
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept