PAPRIKATAARTJE MET RICOTTA

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190ºC. Vet de taartvormpjes in en bekleed met het deeg. Prik de deegbodems in met een vork. Bestrooi met paneermeel.
  • 2 Verdeel de paprikareepjes over het deeg.
  • 3 Klop de eieren los met de ricotta, tijm, rozemarijn, zout en peper. Giet het ricottamengsel over de paprika.
  • 4 Bak de taartjes in het midden van de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar (35-40 minuten voor een grote taart).
  • 5 Meng de rucola met de olie, azijn, zout en peper. Serveer de taartjes met een pluk rucola erop.

PAPRIKATAARTJE MET RICOTTA is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Anjovis - paprikataartje
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept