Zoek
PAPRIKATAARTJE MET RICOTTA
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 plakjes hartige taartdeeg
paneermeel
3 paprikas
3 eieren
250 gram ricotta
1 theelepel tijm
1/2 theelepel rozemarijn
50 gram rucola
2 eetlepels olijfolie
1/2 eetlepel balsamicoazijn
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 190ºC. Vet de taartvormpjes in en bekleed met het deeg. Prik de deegbodems in met een vork. Bestrooi met paneermeel.
2
Verdeel de paprikareepjes over het deeg.
3
Klop de eieren los met de ricotta, tijm, rozemarijn, zout en peper. Giet het ricottamengsel over de paprika.
4
Bak de taartjes in het midden van de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar (35-40 minuten voor een grote taart).
5
Meng de rucola met de olie, azijn, zout en peper. Serveer de taartjes met een pluk rucola erop.
PAPRIKATAARTJE MET RICOTTA is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Anjovis - paprikataartje
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept